илюстрация: pixabay.comЗа доблестната постъпка на двама млади във Варна разказаха в

...
илюстрация: pixabay.comЗа доблестната постъпка на двама млади във Варна разказаха в
Коментари Харесай

Двама младежи спасиха жена във Варна, припаднала на пътя в дъжда

илюстрация: pixabay.com

За доблестната постъпка на двама млади във Варна описаха в групите на обществените мрежи. Случката се е разиграла през вчерашния ден следобяд.

Специални благодарности им изрича очевидец на положителното дело, жена с профил Des Vasileva, написа novavarna.net. Ето какво споделя тя:

“Искам да поздравя младежите, които през днешния ден помогнаха на припадналата жена на кръстовището до някогашният Дом Младост. Повече от 20 минути момчето и момичето стояха неразделно до дамата, която беше припаднала на платното, без значение, че валеше, а трафикът беше пъкъл.

Бяха спрели колата си по този начин, че да няма риск и някой да ги удари, а водачите демонстрираха приемливост и минаваха постепенно.

Хората стояха, до момента в който не пристигна кола за спешна помощ и полиция и си отпътуваха едвам, откакто видяха, че дамата е прегледана и на безвредно разстояние от булеварда. И след това дано да споделят, че сме безразлични към близките. ”

Това е още един образец, че Варна е място, където живеят младежи, заслужаващи почитание и възторженостти за положителните каузи, които правят безкористно. Надяваме се, от ден на ден хора да следват техния образец.

Коментарите под поста са стотици, като един от тях е индикативен:

Меги написа: " Браво на младежите към момента има човещина, тъй като пред мен се случи стара жена падна и аз трябваше да кажа на младите към мен да ми оказват помощ да я вдигнем гледаха безучастно ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР